Radio Unga Forskare Älmsta

Grupp 1 består av följande personer
Line

Emelie Bylund
Jag heter Emelie och jag är 15 år. Jag kommer ifrån Falun i Dalarna och jag älskar att vara med mina kompisar, lyssna på musik och så dansar jag också. Dessutom gillar jag att zZzova, kramas, äta och leva livet!! Till unga forskare kom jag genom ett stipendium som jag fick ifrån skolan.Valde radio/elektronik som förstahandsval för att jag tyckte att det verkade intressant och jag ville veta hur det går till när man sänder radio och lära mig  att klippa och mixtra med ljud och bild. Egentligen så hade jag velat ha Fysik/Astronomi, men det var redan fullt när jag blev tillfrågad vilken kurs jag ville gå. Då valde jag radio/elektronik istället, och det är jag jättenöjd med! På lägret i övrigt har vi jätteroligt. Man träffar en massa nya supergoá kompisar som man har jätteroligt tillsammans med och det är något jag inte hade velat missa. 

 

Erik Söderholm
Om mig: Går radio/elektronik-kursen på UFS' Upptäckarvecka 2002. Tyckte radiokursen lät rolig och söker kanske till Upptäckarveckan nästa år igen. Är 14 år och tycker om att springa, cykla, leka med datorer och laga mat.

Ska göra i sommar: Bada, äta glass, resa någonstans i Sverige.

 

 

Conny Lantz
Jag heter Conny och bor i Stockholm  i Järfälla kommun. Jag är 15 år i september. jag gillar att idrotta och syslar med det på fritiden. Joggar och spelar innebandy. Jag gillar även kemi och teknik.

 

Anna Ohlsén
Hej alla glada! Jag är 15 år och kommer ifrån Linköping. Jag är en glad person som brukar vara med mina urgulliga kompisar på fritiden. Dom kallar mig Anna O- Ko (det rimmar ju) och det kanske syns att jag nästan ser ut som en ko på bilden =). Jag fick ett stipendium hit från skolan och valde Radio/Elektronik- kursen, dels för jag tycker det är roligt att spela in och intervjua, dels för att jag ville lära mig hur Radio funkar och kunna mixtra med ljud och ljus.

Jag älskar sommaren, sovaaa, skratta, gosa och kramas, äta massa med mat, glass, massa godis och alla jättegosiga nya kompisar jag har fått här!!!! Puss och kram på er!

 

Maria Nordlund
Jag är 15 år bor i Bjursås, som ligger 2 mil utanför Falun.Mina intressen är framförallt att hålla på med hästar(har även en egen liten gullig ponny)men gillar även att spela fiol,vara med kompisar och göra massa andra saker....Jag bor i en villa med min mamma,pappa,lillebrorsan Martin,storebrorsan Mikael och mina två hundar.Ja, nu är jag på upptäckarvecka....jag fick ett stipendium i början av Juni av min skola så det är därför jag är här!Jag valde radio ,tycker att det är intressant...annars så trivs jag bra på upptäckarveckan! Jag vill hälsa till alla mina goa kompisar..=) Hade bra!!

 

 

Lina Erikérs
Jag heter Lina Erikérs och är en 15-årig tjej ifrån Falun i Dalarna. Där bor jag med mamma, pappa och lillasyster Sara. Tycker om att vara med kompisarna, sommaren, roliga människor, syrran, blåbär och allt som är skoj. Blodpudding, myggor och att frysa är saker jag mindre gillar.. Jag fick ett stipendium till Upptäckarveckan 2002 och valde radio och elektronik för att det verkade mest intressant, men jag tror inte att det blir något jag håller på med i framtiden även om den här veckan har varit väldigt rolig och intressant. Bäst av allt med veckan var att lära känna alla jättegoa' tjejer här på lägret.