Spelplan Stockholm

Oskar Rönnberg Om inte folk kommer till vetenskapen, kan man få vetenskapen att komma till folket? Stockholm Arts and Science AB är ett företag som ägs och drivs av Stiftelsen för vetenskapsinformation och finansieras av bland andra utbildningsdepartementet och Stockholms Stad.

Mellan den 20 och den 29 september arrangerade man evenemanget "Spelplan Stockholm" som försöker nå ut till allmänheten. En av metoderna för att synas var att smälla upp bord där man visar upp experiment direkt i centrala Stockholm, i Kista och även i de södra förorterna (södertörn)

Oskar Rönnberg gick runt och tittade på en del av det som fanns att besöka.

Lyssna på intervjun (Kräver Realplayer)Livets Tråd
Livets Tråd är en av många utställningar på evenemanget Spelplan Stockholm. Linda Sörnäs försöker intressera deltagarna för genforskning genom att bland annat visa på möjligheterna med att transplantera grisorgan.
MEDVERKANDE: Oskar R och Linda Sörnäs
Längden är 2:39. Sändningsdatum: 2002-09-29, inspelat den 2002-09-26.

Du kan även ladda ner materialet till din dator.
Warning: fopen(/home/theericadenet/public_html/radioufs.com/ra/spstockholm02.ram): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/radioufs.com/db/netradview.php on line 356

För att ladda ner föredragen till din dator istället för att bara lyssna på dem, högerklickar du på länken "[här]" som finns under varje föredrag och väljer "Spara som" eller motsvarande för din webbläsare.

Sidan är ännu inte helt klar. Allt material kommer ligga uppe senaste den 6 oktober 2002.
 

Länkar till Spelplan Stockholm