Scientium

Caroline Dahl Förbundet Unga Forskare har en tidning som heter Scientium, där man bland annat kan läsa vetenskapliga artikler, se vad som händer inom Unga Forskare och dessutom har man varje nummer ett gäng knep och knåp. Tidningen är gratis för medlemmar i förbundet.

Caroline Dahl är en del av den nuvarande redaktionen och fick i uppgift att skriva en artikel om radion. Den 10 november kom hon över till vår studio och bli dessutom själv intervjuad i radio.

Lyssna på intervjun (Kräver Realplayer)Scientium 2002
Fyra gånger om året landar Förbundet Unga Forskares tidning Scientium i brevlådan hos tusentals prenumeranter. Caroline från den nya redaktionen som formades i våras, besökte vår studio och berättade om vad tidningen är. Mer info på http://www.fuf.org/scientium.
MEDVERKANDE: Erik Zalitis och Caroline Dahl
Längden är 3:55. Sändningsdatum: 2002-11-10, inspelat den 2002-11-10.

Du kan även ladda ner materialet till din dator.
Warning: fopen(/home/theericadenet/public_html/radioufs.com/ra/sci2002.ram): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/radioufs.com/db/netradview.php on line 356

För att ladda ner föredragen till din dator istället för att bara lyssna på dem, högerklickar du på länken "[här]" som finns under varje föredrag och väljer "Spara som" eller motsvarande för din webbläsare.
 

Caroline Dahl

Länkar till Scientrum