Mr Kravljaca on permanent vacation...

Andrej - Stjärnforskare...?När Radio UFS i form av Erik Z ringde Andrej för att bekräfta när han skulle komma tillbaka från semestern fick vi tråkiga nyheter.

Andrej hade för mycket i stjärnorna att göra för att hinna sända radio. Han hade kommit in på gymnasiumets astronomilinje och därför hinner han inte med Radio UFS längre.

Andrej kom för första gången med i Radio UFS den 8:onde September 1996 och bestämde sig för att stanna. Under hösten 96 och våren 97 minns vi honom för Vetenskapsnyheterna och senare Weird News. När han inte kunde komma rapporterade han från sitt hem i Spånga över telefon och det var ofelbart: var han än var kunde han berätta om vetenskapens mysterier.

Andrej tog initiativet till specialprogram som StarWarsspecialen och mycket annat. Radio UFS kommer att sakna honom, även om vi har kvar duktigt folk!

Favoritmusiken var Rock'N'Roll och ibland hade han lite svårt för vår musikstil men gladde sig åt den rock vi spelade emellanåt. Andrej bad oss att som sista låt på UFS öppet husdag spela "The final countdown" med "Europe".

Vi tackar Andrej för ett mycket förtjänstsfullt år i etern och önskar honom lycka till med sina studier.

Daniel Zetterqvist tar över Vetenskapsnyheterna och Weird News.