Kontrollrummet

Vi vågade göra radio!

Ylva är glad

Årets första radiokurs gick av stapeln och en skara personer fick chansen att prova på radiomediat. Några var med från tidigare kurser men många var totala nybörjare. "Våga göra radio" drog detta år något färre deltagare än förra gången, men det blev ändå ett relativt stort gäng som gjorde ett program på "låtsas". De flesta du hör här provar för första gången på radiomediat!

Real Audio - den bästa uppfinningen sedan cykeln... Lyssna på programmet! (Kräver Real Audio)

"After eight"
Här är programmet som gruppen satte ihop. Det handlar om tuggummituggande, rösträtt åt bakterier och varför man inte ska skjuta Quakemonster.
MEDVERKANDE: Mikael Johansson,  Anders Sandberg, Per "Tucker" Larsson, Ylva Ölmebrand, Jonny Gezelius, Jimi Salomaa, Joakim Eriksson, m.fl.

Om du vill ladda hem hela filen i ett stycke till din hårddisk, klicka här med höger musknapp och välj "spara som" eller motsvarande alternativ.

Här är bilderna från kursen

En notis angående programinnehållet :

  • Musiken togs bort på grund av upphovsrätten.
  • På grund av att kursen hölls i Unga Forskare Stockholmsdistriktets lokaler, som inte är avpassade för ljudinspelning, håller inte programmet högsta tänkbara ljudtekniska kvalitét. Vi beklagar för detta.
  • Vi påpekar att programminnehållet stundvis är skämtsamt. Ta inte allt som sägs på blodigt allvar, det gjorde INTE vi.
  • Programmet är gjort speciellt för kursen och sändes aldrig ut på radion.
  • Glöm inte att luta dig tillbaka, och njut av showen! :-)

- Såhär såg det ut på vår förra kurs 1998