Radions picknick

Gräsänder och inga ankor, om nu någon trodde det...

Sommaren sjunger på sista versen, och det börjar bli dags att dra igång höstverksamheten. Radio U.F.S. samlade personal, intresserade och ett gäng änder (som dock inte betalde för sig) och hade en picknick.

Här är bilderna ... Kan ta tid att ladda

Folk samlas Och så var det ju det där som kallas att "mingla". Folk har börjat samlas och dagens auktoriserade pyroman heter Mikael Siren (i förgrunden). I bakgrunden diskuterar Anders Sandberg, Per Gerhardt och Mikael Johansson någonting. Längst till höger sitter Per Larsson.
Jenny Mångs och Mikael Siren har fått "futt" på elden och börjar plocka fram det som ska grillas. Man får dock vänta till elden blivit till glöd, annars får uttrycket "well done" en ny mening. Jenny och Micke vid elden
Korvar på grill Och här är då grillbädden med intressant violettfärgade korvar, som ser ut som de gör på grund av att vår digitalkamera är färgblind.
Så har nu alla satt sig ner och börjat äta av maten. Diskussionsämnena handlar om rollspel, datorspel, palmpilots mm. Kort sagt ganska mycket av det som Unga Forskare håller på med. Jenny m.fl. diskuterar rollspel
En slocknande brasa och en mashall. Till sist har mörkret fallit och några börjar gå hemåt, medan andra stannar kvar och fortsätter diskussionerna.

Humöret är på topp och förhoppningsvis samlas vi igen någon nästa år för en ny picknick.