Radio Unga Forskare Älmsta

Grupp 2 består av följande personer
Line

 

Mårten Bengtsson
Dricker mest festis (lifestyle)                       Snyggast på Lägret 

Internationell version: Drinks most Festis (lifestyle) 

hansomast on the camp

 

Marcus Dahlström
 Jag heter Marcus Dahlström och jag är 14 år och sitter nu på     radiokursen i  ett av Haga turistgårds kök för att fullfölja radiokursens radiodel , jag har  tidigare gått radiokursens elektronikdel där vi fick löda olika kretsar

 

Ramzi Jawhar
Jag heter Ramzi och jag är 14 år. Jag går i radiokursen. Jag bor i Hjulsta som ligger i Stockholm. mitt intresse är fotboll och boxning jag tränar boxning själv,  jag brukade träna fotboll förut men jag har lagt av.

 

Elin Magnusson
Jag är 13 år, blir 14 i september.  Jag tränar friidrott och spelar fiol.. Just nu är jag på unga forskares upptäckarvecka i Älmsta. Jag gillar choklad, dataspel, träna, musik, se på tv, läsa böcker m.m. Jag bor på Lidingö, Stockholm och ska börja åttan i höst.

 

Daniel Hellqvist
Jag heter Daniel Hellqvist och fyller 15 år i September. Jag bor i  Liljeholmen i Stockholm. Skolan jag går i heter Blommensbergsskolan och är byggd 1921.

För det mesta brukar jag lyssna på musik eller läsa böcker, både på svenska och engelska. Annars gillar jag att spela tennis eller att spela något på datorn. Det är också kul att spela fotboll med mina polare. Min familj består av min mamma, pappa, brorsa och våran hund Mysan.

 

Maria Johansson
 Jag är en 15-årig tjej som går radio/elektronik på ufu.

Jag har varit med i fuf i 2 år och sitter i ufcx (Uppsala-Gävleborgs distrikt) styrelse som sekreterare. (kolla gärna in på vår sida www.ufcx.fuf.org). 

Favoritbok: Liftarens guide till galaxen (...vad annars?)