Tillbaka i arkivform

Ett av våra redaktionsmöten… Året var 2003 och Håkan Andersson (t.v.) och Anders Sandberg (t.h.) förbereder ett föredrag.

RadioUFS var en bit av Unga Forskare Stockholmsdistriktets historia under 1990- och 2000-talet. Vi drev en radiostation, var bland de första i Sverige att lägga ut våra inslag på Internet (redan 1997!), höll igång kurser, ljudteknikguider och utbildade folk i radio- och ljudteknik.

2020 startade jag upp sidan igen, för att göra det möjligt att ge folk en chans att göra historieforskning, läsa Ljudteknikerns guide, lyssna på vårt material och givetvis också minnas sitt eget engagemang i Unga Forskare. Väl mött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.