RadioUFS lämnar etern

Efter exakt 11 år i Svensk radioeter kommer våra sändningar att tystna för gott. Den absolut sista sändningen sker den 26 februari 2006, vilket är på dagen 11 år sedan vi för första gången hördes över 88,9 MHz.

Det har varit otroligt kul tid och vi har haft möjligheten att lära upp nya radioförmågor, som fått chansen att göra radio. En del av dem fick jobb på större stationer efter detta medan andra nöjde sig med att lära sig media.

1997 startade vår vetenskapsredaktion som, när den var som störst, hade över 10 aktiva redaktörer. Vi har hunnit göra över 400 insiktsfulla inslag om allt möjligt inom naturvetenskapen och vi har kontinuerligt sänt dessa både i etern och över nätet.

Så vad händer sen?
Hemsidan blir kvar och våra inslag kommer efter detta att enbart finnas på denna sida. Vi kommer inte heller att lägga ner föreningen utan istället satsa på vår internetnärvaro som vår enda verksamhet. Vetenskapsredaktionen kommer fortsätta, men med reducerad verksamhet.

Ett stort tack till er alla som hjälpt oss nå ut i etern.

Läs mer här:
RadioUFS historia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.