Nu ännu mer vetenskapsnyheter!

Förklarade fenomen

Förutom de vanliga vetenskapsnyheterna bygger vi nu på vår populära vetenskapsradio med ett kort föredrag på 3 minuter varje vecka med Anders Sandberg.Vänta dig spännande och oväntade ämnen som ”Kan man se ljud och höra bild?”, ”Kan man lukta sig till hur en person är”, ”Finns det liv i rymden” eller ”Hur många sinnen har vi egentligen?”.Föredraget sänds strax efter de vanliga vetenskapsnyheterna söndagar c:a klockan 19.20 med repris på fredagar mellan klockan 18-20 över 88,9 MHz.Anders Sandberg är filosofie magister och är väldigt bra på att presentera vetenskapen för vanligt folk utan att bli långrandig eller omöjlig att förstå. Inom de närmaste veckorna kommer en del av reportagen upp som Real Audiofiler i vårt Real Audio-arkiv.Anders föredrag hörs även på Radio Sydväst men på Radio UFS får du ett nytt föredrag varje vecka framöver. Här är schemat över föredragen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.